FRITUUR MIKEY'S PLACE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 606 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Frituur Mikey's Place. Meer weten? Ontdek meer

19 nov 2022 om 21:03 Veel frietjes, lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging.
2 nov 2022 om 19:39 Duurde wat lang, maar twas zeer lekker. Goei frietjes, alles goed warm, dus wij uiteindelijk toch zeer tevreden!
18 okt 2022 om 23:43 Vaak krijg ik sommige dingen er niet bij
15 okt 2022 om 22:22 Het was lekker
14 okt 2022 om 20:43 Het lijkt de laatste bestellingen de standaard te zijn dat de bestelling niet compleet is… Jammer.
12 okt 2022 om 17:45 na 4 uur wachten heb ik het opgegeven , kan geen beoordeling geven over eten aangezien ik niets heb gekregen , wel online betaald . bezorging ,zou zeggen 0,0 terugbetaling zou ik denken
9 okt 2022 om 8:55 Misscien iets duidelijker aangeven wat de producten juist inhouden? Hadden hamburger met drank besteld + frieten apart, maar die waren blijkbaar ook nog eens bij de hamburger inbegrepen, dus veel te veel besteld/gekregen, haha.
19 sep 2022 om 14:21 de geschatte levertijd was 90 minuten, echter was meer dan 2 uur. de frieten waren ook helaas al koud. Een spijtige ervaring, na al een aantal heel positieve ervaringen.
6 sep 2022 om 0:11 Spaghetti hier is echt mega lekker, beter dan van andere restaurants in de buurt
5 sep 2022 om 21:32 Beste verjaardag ooit!!! Kus, jullie overbuur
5 sep 2022 om 19:08 Op de een van de burgers was de saus vergeten. Verder erg lekker.
25 jul 2022 om 16:15 Vanaf bestelling tot bezorging word 45min aangegeven. Hier uiteindelijk nog 1u langer op kunnen wachten. Jammer dat er bij drukke momenten niet word verwittigd, eten was wel lekker zoals gekent.